Auto-immuun aandoeningen

Loop je tegen één of meerdere van deze zaken aan?

  • Psoriasis
  • Reumatoïde artritis
  • Schildklieraandoeningen zoals Hashimoto of Graves
  • Multiple sclerose
  • Syndroom van Sjögren
  • Lupus
  • Coeliakie
  • etc…

Wat kunnen we er aan doen?

Auto-immuunziekten zijn nog vaak onbegrepen in de klassieke geneeskunde, zoals je zelf misschien al gemerkt hebt in je behandelingen.

De functionele geneeskunde (gestoeld op voeding en levensstijl) kan er echter wel weg mee en haalt heel mooie resultaten. Het doel is telkens om iemand klachtenvrij te krijgen én zoveel mogelijk onafhankelijk van medicatie (op termijn).

  • Je ziekte hoeft geen brandmerk te zijn die je voor de rest van je leven stigmatiseert en beperkt.
  • Je hebt zelf de mogelijkheid om er een andere verloop aan te geven.Via een vriend hoorde ik over Sofie, ik was ook eerst zeer sceptisch, al van mijn 16 jaar klachten allerlei, hoofdpijn, spierpijn, eczeem, psoriasis, constant opgeblazen gevoel, teveel om op te noemen. Jaren lang verschillende dokters, steeds was het je zal er moeten mee leren leven of probeer deze medicijnen meer of kine.....maar nooit echt een oplossing......dus dacht ik ondanks dat ik sceptisch was, wat had ik nog te verliezen, dus afspraak gemaakt bij Sofie
En amai wat is mijn leven veranderd, doos simpele kleine veranderingen heb ik veel meer energie, bijna geen spierpijn, psoriasis zo goed als weg.

Ik kan het niet genoeg zeggen maar echt waar, geef het een kans, ik wou dat ik jaren terug al van Sofie had gehoord."
Karen

online academy

1-1 traject

Sofie is een diëtiste die concreet aan de slag gaat met jouw hulpvraag. Na de eerste tips, verdween mijn migraine, zat ik beter in mijn vel en vertrouwde ik mijn lichaam terug meer. Sofie kijkt vanuit een brede en onbevoordeelde blik naar de klachten en kiest voor een holistische, sturende aanpak die mij zeker geholpen heeft.
Rebekka