Zie je door het bos de bomen niet meer?

BEN JE KLAAR MET ZELF EEN WEG TE PROBEREN ZOEKEN IN HET DOOLHOF VAN GEZONDHEIDSINFO EN WIL JE EEN ERVAREN THERAPEUT NAAST JE DIE WEET WAT GEDAAN?

  • 1-1 begeleiding (in de praktijk of via digitale consultatie)
  • Opvolging via mail tussen de consultaties
  • Opbouwend en zo efficiënt mogelijk adresseren van de klachten
  • Heldere taal en een direct uitvoerbare aanpak
  • Sneller je doelen behalen
  • Onderbouwde antwoorden op jouw gezondheidspuzzels
  • In vier maand jouw eigen gezondheidstranformatie
  • Het traject is enkel te boeken als er een kennismakingsgesprek geweest is

Voor we samen aan de slag gaan, wil ik eerst weten of het een goede match is en of ik de juiste persoon ben voor jou.

Daarom boek je eerst een kennismakingsgesprek met mij. Dit gebeurt via videocall. 
Voorafgaand aan de call vul je een intake formulier in dat we tijdens de call overlopen en bevraag ik verder je voorgeschiedenis zodat ik een beeld krijg over wat er gaande is. Vervolgens analyseer ik de mogelijkheden voor begeleiding. Ik neem maandelijks een beperkt aantal nieuwe cliënten aan. Als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben voor jou, dan verwijs ik je door naar een collega.

Ik bied geen quick fixes. Je lichaam heeft tijd nodig om zaken te integreren, net zoals jij zelf. Echter, als je lichaam de juiste bouwstenen krijgt, kan je je wel heel snel een pak beter voelen!

Health turnaround traject

In 4 maand jouw eigen gezondheidstransformatie. Betaal maandelijks €222.

Noor Vanschoorisse

Eindelijk voel ik me op mijn 27ste weer meer mens!

"Ik ontdekte dat darmproblemen aan te pakken zijn toen ik een holistisch onderzoek begon via osteopathie en via doorverwijzing bij  Sofie terechtkwam. PDS en spastische darmen kunnen niet alleen worden opgelost met een pilletje voor of na het eten. Ik volgde gewoonlijk advies van verschillende specialisten en dokters op, maar besefte pas dat er meer achter zat.

Sofie gelooft in de benadering dat alles in je lichaam met elkaar verbonden is, en zo behandelt ze ook. Ze is direct en duidelijk. Samen stellen we een duidelijk doel op en geeft ze richtlijnen, voorbeeldmaaltijden, websites, boekentips, alles wat op dat moment nodig is.

Na slechts een week de voedingsaanbevelingen te volgen dat Sofie voor mij had opgesteld, voelde ik een ENORM verschil. Ik hoefde niet meer uitgeput te zijn na het eten, viel niet meer in slaap, had minder last van krampen en voelde me weer als mezelf.

Het klinkt misschien heftig, maar Sofie was mijn laatste hoop om te begrijpen wat er mis was en hoe ik mijn darmen kon genezen. Ze heeft haar beloftes waargemaakt en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.

Het is een uitdagend proces, met ups en downs, maar één ding wat Sofie me vertelde blijft me bij: darmproblemen zijn moeilijk, maar ook de keuzes die je maakt en de inspanningen die je doet om ze op te lossen. Je kiest alleen welke soort moeilijkheid je verkiest.

Ik kan haar echt aanbevelen! Eindelijk voel ik me op mijn 27e weer meer mens.

Het leven is wat gebeurt na therapie.

Je bent niks met veranderingen als je ze niet in je leven kan integreren. 

Het punt is dat je op lange termijn je leven kan navigeren omdat je zelf hebt ERVAREN wat werkt voor jou.